Mökkitalkkari

Laiturin rakentaminen

Eikö aika riitä kesämökin ja omakotitalon kunnossapitoon? Kaipaatko luotettavaa yhteistyökumppania? Tilaa mökkitalkkari palvelu pitämään talostasi, rivitalostasi ja kesämökistäsi huolta.

Mökkitalkkari palvelun toimialueena on Kymenlaakso ja Etelä-Karjala. Palvelemme paikkakunnilla Pyhtää, Kotka, Kouvola, Hamina, Virolahti, Lappeenranta. Myös edellämainittujen paikkojen lähialueet.

Palveluun kuuluvat laiturin rakentaminen ja hoito. Laituri kannattaa tehdä tuulettuvaksi rakenteeksi, jolloin vedestö nouseva kosteus ei pääse vaikuttamaan puun kudoksiin ja lahottamaan puuta. Laituri on myös mahdollista rakentaa osittain vedenvaraiseksi tai kelluvaksi ponttoonien päälle.

Ilmasto, vesisade, auringonpaiste ja ilmankosteus rasittavat laituripuiden rakenteita niin päältä kuin sisältäkin. Kestopuun säännöllinen öljyäminen vuosittain pidentää laiturin ikää, antaa hienon yhtenäisen värin puulle ja saa pinnat näyttämään hyvältä vuodesta toiseen.
Mökkitalkkari palvelu suoritetaan tuntityönä hintaan 40 € tunti per mies, sisältäen arvonlisäveron 24 %. Laskutus alkaa ja päättyy lähtöpaikasta. Mahdolliset tarvikekustannusket veloitetaan erikseen. Teemme sähköä vaativia töitä myös sähköttömillä alueilla aggrekaattorin avulla.

Soittoaika maanantaista perjantaihin kello 9.30 - 17.00. Muina aikoina voit jättää viestin sähköpostiin. Palvelemme maanantaista lauantaihin.

Tarjoamme nopean ja helpon asiakaskokemuksen hyvin järjestetyllä työsuorituksella.