Mökkitalkkari

Luotettava mökkitalkkari

Eikö aika riitä kesämökin ja omakotitalon kunnossapitoon? Kaipaatko luotettavaa yhteistyökumppania? Tilaa mökkitalkkari palvelu pitämään talostasi ja kesämökistäsi huolta.

Mökkitalkkari ja remontti palvelun toimialueena on Kymenlaakso ja Etelä-Karjala. Palvelemme paikkakunnilla Pyhtää, Kotka, Kouvola, Hamina, Virolahti, Lappeenranta. Myös edellämainittujen paikkojen lähialueet.

Palveluun kuuluvat remonttipalvelu, terassin rakentaminen, laiturin rakentaminen, räystäskourujen puhdistukset, katon pesu, tuhkan tyhjennys tulisijoista tuhkaimurilla, omenapuiden ja marjapensaiden hoitoleikkaus, polttopuiden teko, tarkastuskäynnit sopimuksen mukaan, lamppujen vaihdot, maalaustyöt, paneloinnit, ulkoverhoilut, ulkoverhoilun maalaukset yms. remontit, lumen pudotukset ja pienkoneiden perushuollot, kuten ruohonleikkurin ja moottorisahan terän teroitus, tulpan- ja öljynvaihto. Myös traktoreiden perushuoltoa sopimuksen mukaan, kuten nivelten- ja laakereiden rasvausta ja öljynvaihtoa. Soutuveneiden nostot ja laskut. Oli kyseessä sitten remontti tai remonttimies tarve, me autamme.

Mökkitalkkari palvelu suoritetaan tuntityönä hintaan 35 € tunti per mies, sisältäen arvonlisäveron 24 %. Laskutus alkaa ja päättyy lähtöpaikasta. Mahdolliset tarvikekustannusket veloitetaan erikseen. Teemme sähköä vaativia töitä myös sähköttömillä alueilla aggrekaattorin avulla. Käytössämme on ammattilaatuiset työlaitteet kaikenlaiseen remontointiin.

Soittoaika maanantaista perjantaihin kello 9.30 - 17.00. Muina aikoina voit jättää viestin sähköpostiin. Palvelemme maanantaista lauantaihin aamusta iltaan.

Työstä saa vähennettyä ansiotulojen verotuksessa kotitalousvähennyksen, jolloin työn hinta on 50 % halvempi.

Tarjoamme nopean ja helpon asiakaskokemuksen hyvin järjestetyllä työsuorituksella.