Mökkitalkkari

Luotettava mökkitalkkari

Eikö aika riitä kesämökin ja omakotitalon kunnossapitoon? Kaipaatko luotettavaa yhteistyökumppania? Tilaa mökkitalkkari palvelu pitämään talostasi ja kesämökistäsi huolta.

Mökkitalkkari palvelun toimialueena on Kymenlaakso ja Etelä-Karjala. Palvelemme paikkakunnilla Pyhtää, Kotka, Kouvola, Hamina, Virolahti, Lappeenranta. Myös edellämainittujen paikkojen lähialueet.

Palveluun kuuluvat terassin rakentaminen, laiturin rakentaminen, räystäskourujen puhdistukset, katon pesu, tuhkan tyhjennys tulisijoista tuhkaimurilla, polttopuiden teko, tarkastuskäynnit sopimuksen mukaan, lamppujen vaihdot ja maalaustyöt yms. pienet remontit, pensasaitojen leikkaukset, puiden kaadot, oksien haketukset, lumen pudotukset ja pienkoneiden perushuollot, kuten ruohonleikkurin ja moottorisahan terän teroitus, tulpan- ja öljynvaihto. Myös traktoreiden perushuoltoa sopimuksen mukaan, kuten nivelten- ja laakereiden rasvausta ja öljynvaihtoa. Soutuveneiden nostot ja laskut.

Mökkitalkkari palvelu suoritetaan tuntityönä hintaan 41 € tunti per mies, sisältäen arvonlisäveron 24 %. Minimiveloitus on 3 tuntia. Mahdolliset tarvikekustannusket veloitetaan erikseen. Teemme sähköä vaativia töitä myös sähköttömillä alueilla aggrekaattorin avulla.

Palvelemme maanantaista lauantaihin kello 10.00 - 18.00. Muina aikoina voit jättää viestin.

Tarjoamme nopean ja helpon asiakaskokemuksen hyvin järjestetyllä työsuorituksella.