Mökkitalkkari

Luotettava mökkitalkkari

Eikö aika riitä kesämökin ja omakotitalon kunnossapitoon? Kaipaatko luotettavaa yhteistyökumppania? Tilaa mökkitalkkari palvelu pitämään talostasi ja kesämökistäsi huolta.

Mökkitalkkari ja remontti palvelun toimialueena on Kymenlaakso ja Etelä-Karjala. Palvelemme Kouvolaa lyhyen ajomatkan päästä kaupungista.

Palveluun kuuluvat remonttipalvelu, terassin korjaaminen, laiturin korjaaminen, räystäskourujen puhdistukset, kattojen pesut, tuhkan tyhjennys tulisijoista tuhkaimurilla, omenapuiden ja marjapensaiden hoitoleikkaus, polttopuiden teko, tarkastuskäynnit sopimuksen mukaan, lamppujen vaihdot ja maalaustyöt, ulkoverhoilut, ulkoverhoilun maalaukset yms. remontit ja pienkoneiden perushuollot, kuten ruohonleikkurin ja moottorisahan terän teroitus, tulpan- ja öljynvaihto. Myös traktoreiden perushuoltoa sopimuksen mukaan, kuten nivelten- ja laakereiden rasvausta ja öljynvaihtoa. Soutuveneiden nostot ja laskut. Oli kyseessä sitten remontti tai remonttimies tarve, me autamme.

Mökkitalkkari palvelu suoritetaan tuntityönä hintaan 40 € tunti, sisältäen arvonlisäveron 24 %. Matkakulut lisätään hintaan. Mahdolliset tarvikekustannusket veloitetaan erikseen. Teemme sähköä vaativia töitä myös sähköttömillä alueilla aggrekaattorin avulla. Käytössämme on ammattilaatuiset työlaitteet kaikenlaiseen remontointiin.

Soittoaika maanantaista perjantaihin kello 9.30 - 16.00. Muina aikoina voit jättää viestin sähköpostiin. Voimme olla tilanteessa, jossa ei kuule puhelinta tai se on pois päältä tarkkuutta vaativan työn takia. Palvelemme maanantaista lauantaihin aamusta iltaan.

Työstä saa vähennettyä ansiotulojen verotuksessa kotitalousvähennyksen, jolloin työn hinta on 40 % halvempi.

Tarjoamme nopean ja helpon asiakaskokemuksen hyvin järjestetyllä työsuorituksella.