Polttopuiden teko

Polttopuiden teko
Väsyttääkö polttopuiden pilkkominen kirveellä? Onko talven polttopuut vielä tekemättä? Ei hätää, tilaa polttopuiden teko ja pääset nauttimaan takkatulen loimusta talvipakkasilla.

Polttopuiden teko Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueella helposti liikuteltavalla klapikoneella. Polttopuun tekoa paikkakunnilla Pyhtää, Kotka, Kouvola ja Hamina. Myös edellämainittujen paikkojen lähialueet. Isot puut ja pienet erät pilkotaan kirveellä ja hydraulityöntäjällä. Suuremmat erät klapikoneella. Kaadamme myös tilaajan metsästä puita sopimuksen mukaan ja valmistamme niistä polttopuita.

Polttopuiden teko suoritetaan tuntityönä hintaan 40 € tunti (hydraulityöntäjällä tai kirveellä), sisältäen arvonlisäveron 24 %. Matkakulut lisätään hintaan. Kysy tarjousta klapikoneelle. Alihankintana traktorikäyttöisiä klapikoneita monessa eri paikassa.

Soittoaika maanantaista perjantaihin kello 9.30 - 16.00. Muina aikoina voit jättää viestin sähköpostiin. Voimme olla tilanteessa, jossa ei kuule puhelinta tai se on pois päältä tarkkuutta vaativan työn takia. Palvelemme maanantaista lauantaihin aamusta iltaan.

Yksityiset henkilöt saavat polttopuiden teosta omakotitalon tai kesämökin pihalla kotitalousvähennyksen.