Tien rakentaminen

Tien raivaus ja levennys

Tarvitsetko nopeaa tien raivausta? Tilaa tien raivaus ja levennys palvelu kaatamaan puut ennen rakennustoimiin ryhtymistä.

Tien raivausta Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueella. Palvelemme paikkakunnilla Pyhtää, Kotka, Kouvola, Hamina, Virolahti, Miehikkälä, Lappeenranta ja Imatra. Myös edellämainittujen paikkojen lähialueet. Kaadamme puut, karsimme ne ja tarvittaessa paloittelemme polttopuumittaan. Oikean levyisellä tiellä mahtuu kuorma-auto kulkemaan vaivatta rakennuspaikalle. Kauttamme saat myös tien rakentamiseen tarvittavat kaivinkoneet ja sora-autot alihankintana aina minikaivustista isoon kaivinkoneeseen. Tien raivaus suoritetaan tuntityönä hintaan 50 € tunti per mies, sisältäen arvonlisäveron 24 %, jos puut voi kaataa suoraa tontille normaalisti. Matkakulut lisätään hintaan.

Soittoaika maanantaista perjantaihin kello 9.30 - 16.00. Muina aikoina voit jättää viestin sähköpostiin. Voimme olla tilanteessa, jossa ei kuule puhelinta tai se on pois päältä tarkkuutta vaativan työn takia. Palvelemme maanantaista lauantaihin aamusta iltaan.