Katon pesu

Tiilikaton pesu

Eikö aika riitä kesämökin ja omakotitalon kunnossapitoon? Kaipaatko luotettavaa yhteistyökumppania? Tilaa tiilikaton pesu palvelu pitämään talosi ja kesämökkisi katosta huolta. Tiilikaton pesu tuo lisää ikää asunnolle ja rakennuksen yläpohjalle.

Tiilikaton pesu palvelun toimialueena on Uusimaa, Kymenlaakso ja Etelä-Karjala. Palvelemme paikkakunnilla Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Porvoo, Loviisa, Pyhtää, Kotka, Kouvola, Hamina, Virolahti, Miehikkälä, Lahti, Lappeenranta ja Imatra. Myös edellämainittujen paikkojen lähialueet.

Kiinteistönhoito palveluun kuuluvat räystäskourujen puhdistukset ja kattopesu sekä suoja-aine ruiskutus. Muita pesukohteita voivat olla esimerkiksi katukivetyksen pesu ja puhdistus, luonnonkivien tai kallion pesu, piha- ja koristepengerryksen pesu ja puhdistus.

Kattopesun neliökustannus riippuu työn laajuudesta ja katon kunnosta. Katon pesu ja suoja-aine ruiskutus hinta alkaen 6 € / m2. Hinnat sis. alv 24 %. Matkakulut lisätään hintaan. Lisäksi on mahdollista viedä katolta puhdistettavat jätteet pois lisähintaan. Mahdolliset tarvikekustannusket veloitetaan erikseen. Pesu vaatii 16 a sulakkeen ja vesipisteliitännän.

Tiilikaton pesu auttaa kattoa ja sen alapuolisia rakenteita säilymään pidempään. Sammal, lika, lehdet ja havunneulaset imevät kosteutta tiiliin ja voivat aiheuttaa myös tiilien halkeilua, joka johtaa katon vuotamiseen ja veden pääsyyn talon sisään.

Kattopesun jälkeen tiilikatolle on hyvä ruiskuttaa sammalitiöitä ja bakteeripesäkkeitä tuhoavaa biologisesti hajoavaa pinnoite ainetta, joka jättää kevyen suojan katon pintaan. Näin tiilikatto säilyy komean näköisenä vuosia eteenpäin.

Yksityiset henkilöt saavat omakotitalon tai kesämökin katon pesusta kotitalousvähennyksen, jolloin työn hinta on -40 %.

Soittoaika maanantaista perjantaihin kello 9.30 - 16.00. Muina aikoina voit jättää viestin sähköpostiin. Voimme olla tilanteessa, jossa ei kuule puhelinta tai se on pois päältä tarkkuutta vaativan työn takia. Palvelemme maanantaista lauantaihin aamusta iltaan.

Tarjoamme nopean ja helpon asiakaskokemuksen hyvin järjestetyllä työsuorituksella.